Klubbilar | till 1959 |från 1960 till 1969 |från 1970 |bilder från klubbträffar |månadens bil |    
   
Välkomna till WPC Club Sweden Region

58 De Soto

Hej och välkommen till svenska Chryslerklubben på webben.

WPC Club Sweden Region är en svensk lokalavdelning till den ideella amerikanska Chryslerklubben som har ca 6.000 medlemmar över hela världen.

Klubbens inriktning är att vårda och bevara Imperial, Chrysler, DeSoto, Dodge och Plymouth samt närstående bilar av alla årgångar.

59 Plymouth Suburban

Svenska Chryslerklubben har en historia som sträcker sig ända tillbaks till 1982. Läs mer under fliken "Historik".

Vi hoppas dessa sidor ska ge lite nyttig information både till dig som varit medlem ett tag, men även till dig som ännu inte blivit medlem.

Vi har ett bildgalleri och ett debattforum som vi hoppas ska engagera alla till många fortsatta besök. Under bildgalleriet kommer vi var månad att presentera en ny Mopar med lite bilder och text. Tills vidare länkar vi över till norska hemsidan med norska klubbilar, men om du tycker om att skriva, har fina bilder av svenska bilar, så kontakta vår webbmaster på e-post.

Vi har svårt att finna någon från svenska klubben som är villig att ta på sig ansvaret för vår webbsida, därför får vi hjälp från vår norska systerklubb. Därför kommer du att finna norska undertexter på några av sidorna som vi för närvarande har tillsammans med norska klubben.

Vår tillförordnade webbmaster heter Roar Pettersen och han har varit medlem i WPC Club of Norway sedan 1999 då han köpte sin första Mopar. Roar är snäll och hjälper oss att hålla liv i dessa webbsidor tills vi finner någon som är villig att ta över. Kontakta oss gärna om du är intresserad.

Har du frågor eller information till klubben så sänd gärna e-post till klubben eller skriv ett brev. Adresser hittar du under fliken "Kontakt". Vi hjälper dig gärna med din bil oavsett om det är en Plymouth, DeSoto, Dodge, Chrysler, Imperial eller varför inte en Fargo eller Jeep.

                                PS: Köp- och säljannonser finns under debattforumet.

Styrelsens kontaktperson för denna sida: Ingrid Öhman

   
   

Vi har haft besökande sen 01.jan 2007

Senast uppdaterat 13. desember 2018

   
   
modeller till 1959 modeller från 1960 till 1969 modeller från 1970